✍ inspirációk, tippek, motivációk egy helyen

Strony

Ki vagyok én?

A nevem Izabella, 21 éves vagyok, és Törökországban élek. A blogot legfőképp azért hoztam létre - és nyitottam újra -, hogy nektek tudjak segíteni, titeket tudjalak inspirálni, és motiválni arra, hogy elérjétek a céljaitokat, hogy az életetekben azzá válhassatok akivé szeretnétek, és hogy könnyedén leküzdjétek az akadályokat! Bármilyen kérdésed, kérésed van bármivel kapcsolatban, a következő email címen elérsz: izzyy762@gmail.com

Ölel titeket, Izabella

Be my friend

Popularne posty

#5: 5 tipp, hogyan (ne) viselkedj, a kiszemelted előtt

||
Biztosan rengetegeteknek van kiszemeltje, akár az iskolában, a munkahelyen, az edzőteremben, az úszócsapatban, a focicsapatból, tehát akárhol.Eltudom képzelni, hogy ilyenkor legtöbb esetben hirtelen azt sem tudjátok merre nézzetek, vagy hogyan viselkedjetek. Talán legtöbb esetben totál hülyét csináltok magatokból, és a srác azt hiszi, hogy komolytalan, idióta kislányok vagytok. Közben pedig nem is! Pontosan ezért, összeszedtem nektek tapasztalatok alapján, 5 olyan tippet, hogy hogy ne nézzen hülyének titeket a szőke/barna/vörös herceg. 

⏩1. LÉGY NYUGODT!

Talán ez az egyik legnehezebb dolog, hogy amikor a kiszemelted közeledik, vagy te közeledsz hozzá, maradj nyugodt. Ne kezd el a hajadat csavargatni, ne kezdj el vihogni mint egy szamár, vagy ne kezdj el ugrálni. De ne is bámuld meg 2 másodpercnél tovább! Légy nyugodt, és haladj el mellette mintha észre sem vennéd. 

⏩2. LÉGY TERMÉSZETES!

Amikor a kiszemelted a közeledben van, nem kell megjátszanod magad, vagy esetleg rájátszanod arra aki vagy. Hidd el, a fiúk nem szeretik a feltűnő lányokat, pontosabban azokat a lányokat, akiknek feltűnési viszketegségük van, ami pontosan látszik. Jobban szeretik a természetes, aranyos, kedves, és visszafogott lányokat. Ha elkezdesz direkt hangosan nevetni, vagy valamit mondani hangosan magadról, vagy éppen a tegnap esti buliról, hidd el, elfelejtheted a srácot! Ha esetleg egymásra néztek véletlenül pont ugyanabban a pillanatban, akkor mosolyogj rá halványan, de maximum 2 másodpercig, utána nézz el, vagy menj tovább a dolgodra. 

⏩3. NE BESZÉLJ MÁS SRÁCOKRÓL A KÖZELÉBE!

Ez is nagyon fontos lépés! Ne halja azt, hogy ki udvarol neked, hányan udvarolnak neked, vagy éppen ki az aki még rajta kívül tetszik neked. Hagyd, hogy titokzatos legyél, mégis megnyerő. Ne beszélgess arról, hogy a tegnap megnézett sorozatodból az XY mennyire szexi, meg ilyenek, mert ezek nem felnőttes dolgok, legalábbis egy fiú szemében nem. (És amúgy sem..) Hülye kislánynak fog nézni, aki sztárok után álmodozik!

⏩4. NE KÜLLD ODA A LEGJOBB HAVERODAT/BARÁTNŐDET!

Az egyik leggyerekesebb dolog, amikor nem mersz a kiszemelted elé állni, így oda küldöd valamelyik kémedet, hogy kifaggassa. Hidd el, bármennyi éves is a srác, tudni fogja hogy a kémet valaki küldte, és ha még ki is derül, hogy te voltál az, azonnal elfelejtheted a srácot! (Ha komoly fiúról van szó, legfőképp)

⏩5. LÉGY MAGABIZTOS!

Egy nőnek/hölgynek, a legszebb kelléke a mosolya, és a magabiztossága amit az emberek felé sugároz. Ha a kiszemelted eddig nem vett észre, az valószínű azért volt, mert nem sugároztál felé semmilyen izgalmas, és feltűnő dolgot. Nem kell a csípődet ringatni előtte, de nem is kell összefont karokkal magad előtt menni, mint egy kis nyúl. Légy egészségesen magabiztos, és a fejedet mindig tartsd fent. Akkor is ha elmegy melletted, ne mutasd ki neki azt, hogy teljesen elolvadtál tőle. És még ami fontos, hogy miután elmegy melletted, halló távolságba még ne kezdj vihogni vagy "júj"-ozni a barátnődnek! Ezt tartogasd otthonra, vagy későbbre, ha már tuti nincs ott!

Ezek lennének az én tippjeim, amiket bár annó, középiskolában, vagy akár általános iskolában nehezen fogadtam meg. Most így visszagondolva lehet, hogy jobb lett volna ha ezeket én is megfogadom, és nem csináltam volna totál hülyét magamból párszor.
Nektek vannak ilyen tippjeitek? Ha igen, várom kommentben őket!

Ölel titeket, Izabella

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése